Overnachten in school,

in de 12e stad van Fryslân

Bij het bouwen en het inrichten van onze lokalen zijn we uitgegaan van: ruimte en comfort. De ruimtes zijn dan ook open en toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook in de douches is rekening gehouden met voldoende bewegingsruimte.

Beide lokalen zijn voorzien van vloerverwarming. Hiermee proberen we ’s winters een temperatuur van circa 18°C aan te houden. Onze gasten kunnen dan desgewenst zelf bijverwarmen met de elektrische verwarming in de ruimte.

Natuurlijk zijn ook kinderen welkom. Voor kinderen tot ongeveer 3 jaar hebben we een (gratis) campingbedje beschikbaar. Voor de wat grotere kinderen kan voor € 10,- per persoon per nacht een klapbed in de kamer worden bijgezet (maximaal 2 klapbedden per lokaal).

Studio aan de noordzijde
Oppervlakte: ca. 45 m²

vanaf € 95,- per nacht

Weekend: € 105,- per nacht*
Schoolvakanties: € 110,- per nacht*

*(voor boeking van een week of maand geldt een korting)

Studio aan de oostzijde
Oppervlakte: ca. 45 m²

vanaf € 95,- per nacht

Weekend: € 105,- per nacht*
Schoolvakanties: € 110,- per nacht*

*(voor boeking van een week of maand geldt een korting)

Faciliteiten

Zitgedeelte

Vanuit een comfortabele stoel of vanaf de 2-zitsbank kijk je ontspannen naar een flatscreen TV waarop alle gangbare nationale en internationale zenders te zien zijn. Muziek luisteren kan ook, kies daarvoor één van de muziekkanalen op de TV. In het TV-kastje zijn diverse spellen (voor jong en oud) te vinden.

 

Keuken

De studio’s zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken met inductiekookplaat. (Glas-)Servies, bestek, kookgerei, schalen, kommen, … alles is aanwezig. Daarnaast is er koffiezetapparaat, een waterkoker en een tosti-ijzer aanwezig.

 

Eetgedeelte

Nabij de keuken hebben de studio’s een eethoek die geschikt is om met vier personen te tafelen. Maar hier kan natuurlijk ook een krant worden gelezen, kunnen spelletjes gedaan of (voor de zakelijke gast) er kan worden gewerkt.

 

Slaapgedeelte

In het slaapgedeelte staan per lokaal 2 comfortabele 1-persoons boxsprings (90x200cm). Verder heeft ieder bed een nachtkastje, leeslampje en een stopcontact. Per lokaal kunnen er maximaal 2 klapbedden worden bijgezet. Een kinderbedje is ook beschikbaar.

Badkamer

In de badkamer hebben we een heerlijke regendouche geïnstalleerd. Daarnaast bevindt zich hier ook het toilet en een wastafel. De spiegel is voorzien van een make-up lamp. In de badkamer is ook een verbanddoos aanwezig. Verder zorgen we voor ruim voldoende badlakens en handdoeken…

Overig

Er is in de omgeving van alles te doen. Bij de entree van de lokalen vind je enkele folders en tijdschriften. Over de school (de historie van het gebouw), over Berlikum, over Fryslân, etc. Maar daarnaast helpen we je graag op weg in onze mooie regio. Vraag gerust of kijk even bij “Practische Info“.

Wat onze gasten zeggen…

Wees welkom!

Vraag gerust naar de mogelijkheden.